I LOVE HEDON

VR 06 FEBRUARI

I LOVE HEDON

Exact een jaar geleden mochten we de deuren van het nieuwe Hedon openen en dat gaan we vieren met vrienden, liefhebbers en echte fans!

DEEP PRESENTS REALTIME

ZA 07 FEBRUARI

DEEP PRESENTS REALTIME

Het techno-event van Zwolle is terug; beide zalen gaan open voor o.a. Sasha Carassi en Gaetano Parisio!

HENNY VRIENTEN

VR 13 FEBRUARI

ROOSBEEF

VR 20 FEBRUARI

ROOSBEEF

De band rondom Roos Rebergen komt begin dit jaar met het nieuwe album KALF

RACOON

VR 20 MAART

RACOON

'All In Good Time Tour'

SABOTAGE

ZA 21 MAART

SABOTAGE

Fight for your right to party!

SINGLEFEESTJE

ZA 28 MAART

SINGLEFEESTJE

Pak jouw single uit de bakken en geef hem af bij de DJ!

THE GENTLE STORM

VR 03 APRIL

THE GENTLE STORM

Het nieuwe project van Anneke van Giersbergen!

NICK MULVEY

ZA 04 APRIL

NICK MULVEY

Debuutalbum First Mind werd ongelooflijk goed ontvangen met als kers op de taart een nominatie voor een Mercury Prize.

THERAPY?

ZO 05 APRIL

THERAPY?

Noord-Ierse Rocksensatie keert terug naar Hedon!

STEVEN WILSON

DO 23 APRIL

STEVEN WILSON

Hand Cannot Erase Tour 2015

LET'S GET A LITTLE LOST

Let op, dit event heeft reeds plaatsgevonden!

met ÁSGEIR / STAN LEE COLE / I AM OAK / GAP DREAM / GARDENS & VILLA / MTT / THIJS KUIJKEN (I AM OAK) EXPOSITIE - Afterparty: SABOTAGE

De tweede editie van het Let's Get Lost Festival (oktober 2013) mocht weer vele enthousiaste reacties in ontvangst nemen en werd zelfs bestempeld als Zwolle's eigen mini-Eurosonic. Met een eerste reeks namen die simpelweg te mooi zijn om tot het najaar te moeten wachten is het tijd om het nieuwe Hedon in te wijden met prachtige indie- en alternative acts in beide zalen; Let's Get A Little Lost!

Ásgeir
Ásgeir is nog maar 21 jaar oud maar is inmiddels zo immens populair in eigen land dat hij klaar is om de mensen wereldwijd te verblijden met zijn mooie melancholische songs en ongewone teksten. Deze zomer deed Ásgeir al een tour met Of Monsters & Men en speelde hij op meerdere grote festivals waaronder Roskilde. In februari staat dit IJslandse talent op het Eurosonic Festival en wat ons betreft is zijn debuutalbum In The Silence een echte aanrader.Stan Lee Cole
Stijn Cole heeft al meerdere projecten op zijn naam staan als hij besluit om terug te gaan naar zijn roots, songs aan de piano. Hij dook de studio in en werkte aan zijn solodebuut: Devil's Ringtone. Een plaat met alleen human beatbox, Moog bass, piano en stem. Zelf gemixt en geproducet. Momenteel werkt hij aan zijn tweede volledige album.I Am Oak
Muziek die je meeneemt op een reis, dat zei de jury van de 3VOOR12 Awards 2011 over I Am Oak. Oasem werd verkozen tot beste Nederlandse album van het jaar. Inspiratie werd gehaald uit een reis naar Finland. Een album vol spanning met grote gedachten in kleine liedjes. Om de cirkel rond te maken werd het album Nowhere Or Tammensaari op dezelfde plek in Finland opgenomen. De muziek van I Am Oak neemt je ergens mee naar toe, waar je dromen je mee naar toe willen nemen.Gap Dream
Gap Dream is een project van Gabe Fulvimar. Hij groeide op in Ohio en luisterde naar indie legendes zoals Sonic Youth en Pavement. Gap Dream maakt fuzzy, eclectische pop. Het label Burger Records was erg onder de indruk van een demo en releasde het gelijknamige album Gap Dream in januari 2012. Burger Records gaf de band ook een plek op het grootste showcase festival van de wereld, SXSW. In november 2013 kwam het tweede album Shine Your Light uit, een samenwerking met Conspiracy of Owls.

Gardens & Villa
Gardens & Villa was drie jaar geleden nog een lokaal bandje uit Santa Barbara van vijf schoolvrienden dat niemand kende. Inmiddels heeft de band zich ontwikkeld tot een reizend gezelschap met meer dan 350 shows in Noord-Amerika en Europa. In 2011 kwam het debuutalbum Gardens & Villa uit. De plaat kreeg lovende kritieken en zorgde de tour voor een behoorlijke dosis podiumervaring. Opvolger Dunes profiteert hier enorm van en bevat tien samenhangende, persoonlijk en prachtig gelaagde popsongs. Gardens & Villa klinkt als Foals, Grizzly Bear, Yeasayer en Beach House met een unieke mix van West Coast-pop tot funk, synthpop en new wave.

MTT
Anne Broekman begon, geïnspireerd door Joni Mitchell, als een meisje met gitaar. Superlief. En ook mooi. Twee jaar geleden sloot Anne deze periode glansrijk af met een rijk album vol beats en een volledige band achter zich, Minus The Tiger. Vele optredens volgden, onder andere in Canada en Rusland. In April verschijnt een nieuw, spannend en sfeervol album genaamd Years From Now. Minus The Tiger gaat vanaf heden verder als MTT en een tour in Canada ligt alweer in het verschiet. MTT maakt een mix van 80’s new wave en 90’s pop met diepe bass en minimal drums.Thijs Kuijken (I Am Oak) Expositie
Thijs Kuijken is voor sommigen beter bekend als I Am Oak, maar naast het schrijven van liedjes is Kuijken ook fotograaf. De minimalistische beelden in de Woander serie verbeelden een gelijksoortige sensitiviteit en verstildheid die terug te vinden is in zijn liedjes, welke een liefde voor detail en de natuur uitstralen. De sterke focus op iets eenvoudigs en kleins als een steen of een tak met bladeren legt in werkelijkheid de grootsheid van het leven bloot op een bijna filosofische manier.

De beelden van de Woander serie zijn tevens samengebracht in boekvorm. Bij het doorbladeren van het boek word je ondergedompeld in een fotografische documentatie van een persoonlijke onderzoekstocht door zowel onheilspellende als dromerige, oeroude landschappen gevuld met planten- en diersoorten die over de laatste miljoenen jaren nauwelijks veranderd zijn.

Afterparty: SABOTAGE
Hoe kan je nou beter afdansen dan onder het genot van fijne muziek opgezet door Pauluz, $imon & HNK? Het drietal is bekend van Sabotage en zal na afloop van Lets Get a Little Lost de draaitafels bemannen met een speciale set vol met dansbare indie en fijne alternative classics. Lekker dansend de nacht in en waan je alvast op de zomerfestivals. Niet te missen toch?

DJ Suske
DJ Suske is het alias van Frans ten Veen. De welbekende wederhelft van Wiske zijn echte naam is Francois, vandaar deze verwijzing. Als DJ is Frans al vele jaren actief. In het DJ duo Suske & Whiskey, als de Ridder van het Sentiment en als 'pauze’ DJ als DJ Indie-aan. Tijdens deze mini LGL editie draait hij als DJ Suske in de kleine zaal een mix van indie, electro-pop, alternative en rock. Tussen de bands voor de juiste vibe, na afloop voor de voetjes van de vloer!

Timetable

LET

Meer concerten

Ook in het programma:  

zaterdag 04 april:

ZATERDAGNACHTKOORTS ALTERNATIVE MET ROB STENDERS

Meer info

Bekijk meer

Net Bevestigd

THE INFORMATION (ALBUMRELEASE)

Vrijdag 27 maart Meer info

Reacties op dit concert

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

Naam
 
E-mail
 
Reactie
 
Reageer

Nu op twitter

De Spiegel
Grolsch
In de Kringloop
Weet Waar Je Koopt
ZwolleUitgaan
Rabobank
I Love My Ears